Kiadó irodák a Topolya utca 4-8.-ban! Az irodák 3 szinten helyezkednek el (emeletenként 12-15 db). Méretük: 13m² -25m². Ár: 30.000.- ft-tól (+áfa) + közmű költségek.


A Gazdasági rádió (FM 105.9) riportműsora Molnár Györggyel és Nagy Tamással a VIPphone ügyvezetőjével, 2013.04.24-én.

Cégünk által üzemeltetett központi orvosi ügyeletekbe orvosokat keresünk az ország egész területén. Jelentkezni rövid, lehetőleg fényképes önéletrajzzal lehet a munka@interambulance.hu e-mail címen illetve 06-30/988-2912-es telefonszámon!

Várkonyi Andrea egy jótékonysági gálaest műsorvezetője volt az elmúlt hétvégén.Várkonyi Andrea egy csipkével díszített, gyönyörű estélyi ruhába bújt az Inter-Európa Mentőszolgálat idén első alkalommal, de hagyományteremtő céllal az InterContinental Hotelben megrendezett jótékonysági gálaestjére, melynek a házigazdája volt kollégájával, Azurák Csabával. 

A legtöbb mentős úgy tekint a munkájára, mint valami függőségre, akkor is, ha egyre több a nehézség. A járműpark öregszik, a betegek egyre ritkábban adják meg a tiszteletet, a munkaruha szakad, a fizetés kevés, hálapénz nincs, kiszállni mégsem lehet. Azt mondják, van benne valami varázslat, ami felnyomja az adrenalint. Nyolc órát töltöttünk az ország egyik legkorszerűbb mentőautójának csapatával.

Budapest — Szörnyű ez a várakozás, fogalmunk sincs, hogy mi van a fiunkkal! – temette arcát a kezébe Magyarné Gergely Beatrix (29) a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet (GOKI) Gyermekszív Központjának folyosóján, miközben műszíves kisfiát, Lacikát (1) éppen szirénázó mentő szállította át a Heim Pál Gyermekkórházba.

Holnaptól már a volt kommendáns hivatal épületében működik a felnőtt háziorvosi és a gyermekorvosi ügyelet. 

Kilencen életben maradhattak volna, ha MICU mentőautó megy értük. Ez derül ki a Semmelweis Egyetem összesítéséből. Korábban elsősorban a SOTE fogadta a speciális mentő betegeit, január óta azonban akadozva, vagy egyáltalán nem működik a MICU. A mentőszolgálat szóvivője szerint "a MICU nem egyenlő az élettel, a rohamkocsi pedig nem egyenlő a halállal".

Elkéstem a munkából, de legalább leteszteltem, hogy milyen hamar érnek ki a mentők, ha életet kell menteniük. Mit tippel?

Cégünkről


Az International Ambulance Service 2004. szeptember 10-én, mint Egészségügyi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság lett bejegyezve, nem sokkal hazánk Európai Unióhoz történő csatlakozása után.
Bővebben

IDOSEK

Kapcsolat

06-1-799-5110

info@interambulance.hu

www.interambulance.hu

Felnőttképzési nyilvántartási szám : E-001883/2019

@interambulance

facebook.com/interambulance

youtube.com/interambulance