Tömeges COVID-tesztelés: 4 mintavételi ponton 7 és félezer ember

Az Inter-Ambulance csapata az elmúlt napokban izgalmas logisztikai feladatot hajtott végre. A fővárosban 4 mintavételi ponton közel hét és félezer embert teszteltünk le, négy nap alatt.

Az Inter-Ambulance csapata nem csak egyedi esetekben áll a lakosság rendelkezésére: a tömeges tesztelési, mintavételi eljárások összetett logisztikáját is profin szervezzük meg nagyobb vállalatok, vagy akár önkormányzatok számára.

Folyik a munka a Keleti Pályaudvarnál kialakított tesztelési ponton

Az ünnepek előtt érdekes feladatot teljesítettünk: a főváros négy pontján alakítottunk ki mintavételi helyszíneket, és több mint hétezer embert teszteltek le kollégáink. Az eljárás során fontos szempont volt a folyamat biztonsága: a mintavételi eljárás során maximális biztonságra törekedtünk mind a mintavételre jelentkezők, mind kollégáink érdekében.

A Városháza-parkban is folyamatosan zajlottak a tesztek
Alapvető szempont volt a tömeg elkerülése

A budapesti tesztelés során elkerültük a tumultus kialakulását, a résztvevők pedig még a helyszínen hozzájuthattak teszteredményeikhez.

Kollégáink rutinosan kezelték a legkisebb „ügyfelek” kellemetlenségeit is:

„Elmentünk ma mindhárman tesztelni. Á… nagyon sírt utána, az egyik mentőstől kapott vígaszdíjként egy tábla csokit. ❤

Tömeges és rendszeres COVID-tesztek lebonyolítása

Az Inter-Ambulance csapata tömeges és rendszeres tesztek szervezésében is áll a nagyvállalatok, önkormányzatok rendelkezésére.

Ha tömeges tesztelés lebonyolításával kapcsolatos kérdése van, keressen bennünket a covid [kukac] interambulance [pont] hu címen, vagy a +36 30 576 4180-es telefonszámon!