Új, modern, barátságos helyen a budafoki felnőtt ügyelet

Vadonatúj, elegáns, kényelmes rendelőben fogadja betegeit mostantól a 22. kerületi felnőtt sürgősségi orvosi ügyeletünk.

Az ügyelet eddigi helyéről, a Káldor Adolf Szakrendelőből költözött új helyére a 1225 Budapest, Nagytétényi út 287. szám alá, a Szakrendelő területén így felszabadítva egy teljes szintet, lehetővé téve a Kerület vezetése számára, hogy újabb funkciókkal egészíthesse ki a szakrendelő kínálatát.

Az új rendelő minden igényt kielégít: modern, világos…
…jól felszerelt; és mind a beteg, mind a személyzet igényeit maximálisan kielégíti.

Az épületben több helyiséget is kialakítottunk: a modern, tágas rendelő mellett két orvosi és egy személygépkocsi-vezetői pihenő, egy váró és akadálymentesített mosdó, zuhany-mosdó, rekreációs helyiség-konyha és egy személyzeti WC is helyet kapott. Az épületben emellett egy saját garázs fogadja az ügyeleti gépjárművet, amellyel a kiszállásokat látja el az ügyeleti személyzet.

A rendelő épületét az Inter-Ambulance csoport tagja, az Inter-Medic Kft. újította fel.
A felújítás fázisait böngészi az átadó egyik szakmai vendége..

Az új rendelő, modern, világos és barátságos kialakítása nem csak a hozzánk érkező betegek számára fontos, de az itt dolgozó munkatársak, orvosok, ápolók és gépkocsivezetők számára is nyugodt, barátságos munkakörnyezetet biztosít.

Az átadáson köszöntöttük a 22. kerület polgármesterét, Karsay Ferencet. Képünkön a személyzeti rekreációs helyiséget tekintik meg.

A rendelő felújítását az Inter-Ambulance cégcsoporthoz tartozó Inter-Medic Kft. végezte. Az Inter-Ambulance szinte az összes, általa üzemeltetett ingatlanban saját maga végzi a rendelők kialakítását, de hasonló beruházásokat végeztünk a közelmúltban a 8., a 18. és a 23. kerületi ingatlanokon is.

Az új rendelő átadásával magasabb minőségen tudjuk ellátni betegeinket…
…és az épület környezete is előnyére változozott.

Az új ügyeleti központ átadásáról beszámolt a Promontor Televízió is:

Rendelőfelújítás és orvosi rendelők építése

Az Inter-Ambulance csoport tagja, az Inter-Medic Kft. orvosi célú ingatlanok teljes körű kivitelezésével, rendelők felújításával, építésével és berendezésével foglalkozik. Széles körű tapasztalatai, saját kivitelezőcsapata segítségével a legkülönbözőbb feladatokat látják el országszerte.

Szolgáltatásainkról bővebb felvilágosítást az intermedic [kukac] interambulance [pont] hu címen kérhet!