Egészségügyi létesítmények kivitelezése

Az Inter-Ambulance cégcsoport tagja, az Inter-Medic Kft. széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik egészségügyi, gyógyászati célú létesítmények felújításában, kivitelezésében.

Szerződő ügyeleti partnereink számára gyakran fontos szempont, hogy teljes körűen felújítjuk a szolgáltatási helyeket: a rendelőket modern, a 21. századi elvárásoknak és a jogszabályoknak megfelelő módon szereljük és műszerezzük fel.

Csapatunk a létesítmények fenntartását is vállalja, az ingatlankezelési és -fenntartási feladatoktól kezdve a karbantartási munkákig.

A feladatokat az adminisztrációtól és a beszerzéstől kezdve a tervezésen és engedélyeztetésen át a kivitelezésig saját csapatunk végzi.

Az Inter-Medic ingatlankezeléssel és -hasznosítással is foglalkozik. Egyebek mellett az Inter-Ambulance 3 ezer négyzetméter hasznos alapterületű székházának fenntartása, a kiadás és ingatlankezelés is a feladatai közé tartozik. Az Inter-Medic országszerte hozzávetőleg 100 ezer négyzetméter alapterületű ingatlan kezelését végzi.

A cikkünkben bemutatott képek a budafoki ügyeleti épület felújításáról készültek

Gyógyászati célú létesítmény kialakítására keres partnert?

Írjon nekünk a az intermedic [kukac] interambulance [pont] hu címre!