Tömeges COVID-tesztelés: mintavételi logisztika

Az Inter-Ambulance csapata precízen, biztonságosan és gyorsan oldja meg nagyobb tömegek mintavételi, tesztelési feladatait. Akár több ezer fő tesztelését is lebonyolítjuk, szükség esetén több tesztelési állomás kialakításával.

Csapatunk rugalmasan, gyorsan és biztonságosan szervezi meg nagyobb tömegek, mint például települések, nagyobb üzemek tömeges tesztelését. A kiválasztott teszttípusra és az egyedi igényekre speciálisan megtervezve alakítjuk ki a mintavételi eljárásokat. A tesztelés zökkenőmentes lebonyolításában gyakorlott, szakértő csapatunk akár több mintavételi pontot is kialakít.

Az Inter-Ambulance csapata széles körű tapasztalattal rendelkezik a tömeges tesztelés összetett logisztikájának megszervezésében.

Az Inter-Ambulance bonyolította le a decemberi fővárosi tömeges tesztelést is, amelynek keretében négy mintavételi ponton több mint 7 ezer tesztet bonyolítottunk le.

Ha önkormányzatánál, vállalatánál cél a munkavállalók folyamatos, akár rendszeres szűrése, keressen bennünket a covid [kukac] interambulance [pont] hucímen vagy a +36 30 576 4180-as számon.